"Tantsuhullus" otsib Eesti parimat noort tanstijat. Koolitantsu abil ;)

Koolitantsu tantsupäevi saadab usin ja särasilmne TV3 Play võttemeeskond, et salvestada tantsijate tegevused-toimetused proovisaalides ja laval. Filmine ei ole aga mitte ainult arhiivi jäädvustamiseks. Ei ole ka lihtsalt selleks, et kõikidega tantsurõõmu jagada. Filmimise taga peitub veel rohkem!


Sel aastal toimub esmakordselt tantsuvõistlussaade "Tantsuhullus"! See on võistlus, mille käigus selgitatakse välja, kes on Eestimaa parim noor tantsija! 

Tantsusaate produtsendi Sven Soiveri sõnul on sellise võistluse korraldamine hea võimalus end ravida piinavast tantsupisikust: "Kauaaegse, peamiselt ladina-ameerika tantsude tantsijana on mind alati tõmmanud tantsulavadel toimuva poole ka teletöö kaudu ning mul on heameel korraldada Koolitantsu uue teleformaadi esimese hooaja valmimist. Eelmistel aastatel on tantsude ja tantsutruppide vahelisest võistlusest paljud tantsijad üle Eesti jäänud silma kui säravad, osavad ning isikupärased tantsijad ning ootan huviga, kuidas neil õnnestub karmis konkurentsis silma paista ja võidu poole liikuda nüüd, kui kõik tantsivad enda eest ja võistlus on muutunud individuaalseks."
"Tantsuhulluse" saatejuht on Tantsugeeni tantsija Karola Minka, kes tantsuarmastuse kõrvalt õpib Tallinna Ülikoolis ajakirjandust: "Parima tantsija leidmisel kaasalöömine on minu jaoks ideaalne võimalus ühendada tants ja ajakirjandus ning ma tean, et järgmise mitme kuu nädalavahetuste varajased ärkamised ja öised kojujõudmised on väike vaev selle energia kõrval, mida noorte tantsijate arengule kaasaelamine meile pakub."

Koolitants pani sellele vahvale saatele õla alla ja nii ongi "Tantsuhulluse" eelvooruks Koolitantsu Tantsupäevad! Kõik edasipääsejad vanuseastmetest 7.-9.klass ja 10.-12.klass pääsevad ka "Tantsuhulluse" võistlussaatesse ning nende seast selgitataksegi välja Eestimaa parim noor tantsija!

"Tantsuhulluse" poolfinaalid ja finaal toimub 06.juunil Tallinki kruiisilaeval Viktoria! Ühe unustamatu Rootsi meresõidu jooksul pannakse tantsijad igakülgselt proovile ning sellest tantsulahingust väljub võitjana vaid üks.

Koolitantsu tantsupäevadel nähtu ja filmitu ning kruiisilaeval toimuva poolfinaali ja finaali põhjal valmivad "Tantsuhulluse" saated, mida saab nähavideoportaalis TV 3 Play. Finaal toimub TV6 eetris.


Uuri ja vaata kindlasti lisa "Tantsuhulluse" Facebooki lehelt! Hea oleks kohe sellel lehel "Like" vajutada, et igasuguse vajaliku infoga kursis olla! ;)



Kommentaarid

Populaarsed postitused