Tallinna ja Harjumaa tantsupäevad: edasipääsenud tantsijad!


21. ja 22. märtsil Salme Kultuurikeskuses toimunud Koolitantsu Tallinna ja Harjumaa Tantsupäevadel osales pea 300 noort tantsijat. Tantsulusti jätkus mõlemal päeval hommikust õhtuni ja nii mõnigi varvas, käsi ja pea nõksus kuuldud muusika rütmis veel järgnevatelgi päevadel.

Tallinna ja Harjumaa Tantsupäevad olid erilised seetõttu, et Tallinnas olid esindatud kõik tänavused tantsužanrid. Vabatantsu žanri valinuid juhendasid Tuomo Railo ja Laura Kvelstein. Show- ja tänavatantsude žanri tantsijaid ohjasid Argo Liik, Elina Tamm ja Oliver Soomets. Estraaditantsijad panid särama Olga Privis, Endro Roosimäe ja Seili Loorits-Kämbre. Eesti teemalise tantsu žanri valinuid suunasid Liisa Laine ja Erena Reilent.

Töötubades tuli tantsijatel otseloomulikult tantsida. Ennastunustavalt ja ennastsalgavalt. Tantsijad pandi igati proovile ning mõlema Tallinna ja Harjumaa Tantsupäeva lõpus kuulutati välja need õnnelikud, kes pääsevad edasi augustikuus toimuvasse Koolitantsu tantsulaagrisse, kus valmistatakse üheskoos ette tantsulavastus, millega minnakse sügisel Eesti tuurile.


Säravad tähed, kes tantsisid end Tallinna ja Harjumaa Tantsupäevadelt lõpulavastusse, on:


VABATANTSU ŽANRIS


AGNES MILLA BERECZKI 
JUHENDAJA STASSI SHOIS, TANTSUKOOLIKAD, 7.-9.KLASS

Agnese liikumine on nüansirohke ja rikkalik. Agnes on väga väljendusrikas, ta suudab oma kehakeelega kõik oma tunded ja emotsioonid hästi selgelt ja puhtalt välja tuua.

ANITA KURÕLJOVA
JUHENDAJA JELENA BUBON, TALLINNA KOPLI NOORTEMAJA ESTRAADITANTSUSTUUDIO “KORELLON”, 10.-12.KLASS

Anita on Tantsija. Tal on loomupärane anne ning pole kahtlustki, et ta saab hakkama mistahes tantsustiiliga, mis ta ette võtab. Anitat ootab tantsumaailmas ees suur karjäär, kui ta selle tee valib.

ELIISABEL JÕELA
JUHENDAJA HELENA PIHEL, E.T.A. TANTSUKOOL, 7.-9.KLASS

Eliisabel on tantsija, kes täidab lava. Eliisabel on julge ja väljendusrikas. Väheste ja kergete liigutustega suudab ta välja tuua kõige erinevamaid emotsioone.

ELISABETH TEENER
JUHENDAJA KATRIN KREUTZBERG, TANTSUKOOLIKAD, 4.-6.KLASS

Elisabeth on väga julge tantsija. Ta on hästi keskendunud ja motiveeritud. Elisabethi liikumiskeel on väga väljendusrikas.

KEIT ARLEEN KALLE
JUHENDAJA ELIISA LOTT, E.T.A. TANTSUKOOL, 1O.-12.KLASS

Keit on tugeva ja omanäolise liikumiskeelega tantsija. Keit oskab oma esituses tuua välja kõige erinevamaid emotsioone. Tema liikumine on nüansirikas ja värvikas.

REINHARD REBANE
JUHENDAJA OLGA PALLO, DAIGO DANCE, 4.-6.KLASS

Reinhard on julge ja riskialtis tantsija. Ta ei karda teha mistahes kombinatsioone ja ülesandeid, mis koreograaf ette annab. Reinhardi liikumiskeeles peitub ka muhe ja soe huumor.


SHOW- JA TÄNAVATANTSUDE ŽANRIS

 
ANETE MÜRK
JUHENDAJA KADI AARE, DANCEACT TANTSUSTUUDIO, 7.-9.KLASS

Anete suutis peaaegu pool tantsupäeva tantsida koreograafile täiesti märkamatult. Siis aga lükkas Anete oma viimase käigu sisse ja võlus koreograafi ära. Anete liikumine on sundimatu ja täpne. Mitte ükski liigutus pole juhuslik. On näha, et Anete kontrollib oma keha ja valdab materjali.

CAROLYN VEENSALU
JUHENDAJA JULIA KONEVA, D.R.E.A.M. STUDIO, 4.-6.KLASS

Carolyn on tantsija. Carolyn võtab materjali kiirelt vastu, laseb selle endast läbi ja esitab suurepäraselt. Carolyn ei kooperi ettenäitaja liigutusi – ta ei vaata ettenäitaja liigutusi silmadega, vaid keha ja mõistusega. Tulemuseks puhas, täpne ja mõnus esitus.

KATARINA REINOJA
JUHENDAJA ELINA TAMM, TANTSUGEEN, SHOW-TÄNAV, 4.-6.KLASS

Katarinal on omanäoline, muhe ja vaba liikumiskeel. Tal on mõnus kruuv ja hea aura. Katarina jääb oma sundimatu esitusega ja hea kehakontrolliga juba kaugelt silma!

MONA MIA LEMBER
JUHENDAJA JULIA KONEVA, D.R.E.A.M. STUDIO, 7.-9.KLASS

Mona Mia jäi kohe silma. Mona Mial on suurepärane kehakoordinatsioon ning tema esitus on puhas ja täpne. Mona Mia toob liikumises välja kõik detailid. Ta valdab täielikult oma keha ning tema hea tantsukeel teeb ainult rõõmu.



ESTRAADITANTSU ŽANRIS


ALLAR VALGE
JUHENDAJAD PIRET TORM-KRIIS, SIRLI KRIIS-KALM JA KRISTJAN KRIIS, MODUS, 10.-12.KLASS

Allar on väga tantsulise kehakeelega väljapaistev tantsija. Tal on estraadi jaoks vajalik oskus anda edasi karakterit ning ta on tehniliselt tugev. Allaril on suur potentsiaal!

EVALIIS LÄLL
JUHENDAJA MARGOT LEISMANN, KATI TANTSUSTUUDIO, 4.-6.KLASS

Evaliis on särav tantsijam kes omandab materjali kiiresti. Evaliisi kehakeel on hästi koordineeritud ja tantsuline. Karakteri edasiandmisega see tüdruk hätta ei jää!

EVELIN UNT
JUHENDAJA MARGOT LEISMANN, KATI TANTSUSTUUDIO, 4.-6.KLASS

Evelin on säravate silmadega väljapaistev tantsija. Paindlik, püüdlik ja usin – õpib materjali kiiresti ära. Evelin on hea koordinatsiooniga ning väga tantsuline.

MARIT RAATMA
JUHENDAJAD PIRET TORM-KRIIS, ALLAR VALGE, ELISA ARUS JA SIRLI KRIIS-KALM, MODUS, 7.-9.KLASS

Marit jäi kohe silma. Marit on väga väljendusrikka kehakeelega. Tal on hea koordinatsioon ja ta omandab materjali kiiresti. Mariti esitus on mõtestatud ja ilus.

MARLÉN VILBASTE
JUHENDAJA URVE KESKKÜLA, NÕMME NOORTEMAJA LIIKUMISRÜHM, ESTRAAD, 10.-12.KLASS

Marlén paistab teiste seast välja. Marlén on hästi avatud tantsija, hea koordinatsiooni ja täpse liikumiskeelega. Marlénis peitub estraadile vajalik lavašarm ja tal on juba oskus mugandada koreograafia oma kehakeelele sobivaks.



EESTI TEEMALISE TANTSU ŽANRIS

ANNALIINA LIIVAMÄE
JUHENDAJA SILVIA METSALLIK, RÕÕMURATAS, 4.-6.KLASS

Annaliina on usin, agar ja tähelepanelik tantsija. Ta ei anna alla ja proovib seni, kuni välja tuleb. 

ANITA-MELISSA PAUR
JUHENDAJA LIISA LAINE, E.T.A. TANSTUKOOL, 10.-12.KLASS

Anita on silmapaistev tantsija. Ta kontrollib oma keha ning liikumiskeelt iseloomustavad puhtad liinid. Anita liikumine on täpne ja mõtestatud.

ANNI ULM
JUHENDAJA RIIA LEMBERG, MIKKA, 7.-9.KLASS

Anni on julge ja silmapaistev tantsija. Anni ei anna alla ning julgeb proovida asju, mida varem pole teinud ning esitada õpitut kartmatult esireas.

JANETTE NORKKO
JUHENDAJA LIISA LAINE, E.T.A. TANSTUKOOL, 10.-12.KLASS

Janettest õhkub tahet tantsida. Ta on emotsionaalne ja särav ning tema jaks ei rauge ka pika tantsupäeva lõpus. Janette entusiasm on nakkav!

LIISA JOHANNA LUKK
JUHENDAJA ELIISA LOTT, E.T.A. TANTSUKOOL, 10.-12.KLASS

Liisa on ääretult keskendunud tantsija. Liisa tehnika on suurepärane, liikumine on puhas ja täpne. Liisa kontrollib oma keha, on detailne ja liikuv.

MARKUS LAURIMAA
JUHENDAJA SILVIA METSALLIK, RÕÕMURATAS, 4.-6.KLASS

Markus on asjalik ja tasakaalukas tantsija. Sõna „trikk“ peale löövad selle poisi silmad kohe särama. Lisaks on Markus väga keskendunud ja tähelepanelik.




PALJU PALJU PALJU ÕNNE KÕIGILE EDASIPÄÄSEJATELE!!!



Tallinna ja Harjumaa Tantsupäevasid nautisid ühtemoodi nii tantsijad, juhendajad kui koreograafid. Rõõmu koos tantsimisest jätkub kohe pikemaks!
Koolitants tänab kõiki, kes Tallinna ja Harjumaa Tantsupäevadest osa võtsid!
Suur aitäh teile!
Tantsigem koos edasi!






Kommentaarid

Populaarsed postitused