Paide tantsupäev: Edasipääsenud tantsijad!

08.märtsil moondus Paide Kultuurikeskus tantsuparadiisiks, kus ligi 100 noort asusid Koolitants 2015 Paide tantsupäeval omavahel mõõtu võtma. Paide Kultuurikeskusest kiirgus tohutut tantsuenergiat Paide linna piirini ja sealt edasigi!

Tuomo Railo andis uue hingamise tantsijatele, kes valisid vabatantsu žanri. Argo Liik ja Elina Tamm panid täiesti uues rütmis tantsima show-ja tänavatantsude žanris osalejad.

Koreograafid tantsijatele armu ei andnud. Päeva jooksul tuli selgeks saada kõik koreograafide poolt õpetatu ja lihtne see polnud. Sellele vaatamata noorte silmad särasid ning isegi päeva lõppedes ei olnud kuskilt paista väsimuse märke.

Et aga tantsurõõmu jagamise kõrval on tegemist ikkagi ka võistlusega, on nüüd tagumine aeg kõva häälega välja hüüda need tantsijad, kes jäid koreograafidele nii palju silma, et nad said edasi Koolitantsu suvelaagrisse, kus valmistatakse ette suur Koolitantsu tantsulavastus, millega Eesti tuurile minnakse.


Tantsijad, kes said edasi Paide tantsupäevalt on:


VABATANTSU ŽANRIS


GRETE – LISETTE GULBIS
JUHENDAJA KERLI VESSIN, TANTSUKLUBI HOP, 7.-9.KLASS


Grete-Lisette jäi kohe algusest peale silma. Oli näha, et see tüdruk tõesti tahab ja soovib edasi pääseda. Grete-Lisette on väga motiveeritud tantsija. Ta on pühendunud ja keskendunud, liikumine on hästi mõtestatud. Lisaks on Grete-Lisette esitus väga hingeline.



SHOW-JA TÄNAVATANTSU ŽANRIS


MELANI MARIA MAIBERG
JUHENDAJA LJUDMILLA LOSS-MAIBERG, PETSIKAD, 4.-6.KLASS


Kui tüdruk jääb saalis, kus on väga palju häid tantsijaid, neljandast reast silma, siis on tegemist väga hea sooritusega. Melani Maria on vaba ja enesekindel tantsija, kes valdab ja tunnetab täielikult oma keha. Maria haaras lennult koreograafia mõtte ja kohandas selle enda liikumiskeelele vastavaks. Tulemuseks suurepärane esitus.


ELIS REIS
JUHENDAJAD CAROL LEISTE JA LAURA IVANOV, BLADIERE, 10.-12.KLASS


Elis paistis teiste tantsijate seast kohe silma. Elis on tehniliselt tugev ja kontrollib täielikult oma keha. Oli kohe näha, et tegemist on tantsijaga! Elise vaba olek ja sisemine hea energia puudutas kõiki. Elis naudib tantsimist ning tantsides on ta täiesti omas elemendis.


PALJU PALJU PALJU ÕNNE KÕIGILE EDASIPÄÄSEJATELE!!!


Paide tantsupäeva nautisid ühtemoodi nii tantsijad, juhendajad kui koreograafid. Rõõmu koos tantsimisest jätkub kohe pikemaks!
Koolitants tänab kõiki, kes Paide tantsupäevast osa võtsid!
Suur aitäh teile!
Tantsigem koos edasi!



Kommentaarid

Populaarsed postitused