Haapsalu tantsupäev: edasipääsenud tantsijad!


Möödunud laupäeval, 28.märtsil vallutasid Koolitantsijad Haapsalu Kultuurikeskuse. Läänemaa maakondlikust tantsupäevast võttis osa üle 70 tantsija. Rõõmu tantsust jagus hommikust õhtuni!

Tuomo Railo käe all õppisid uusi liikumisviise vabatantsu žanri valinud tantsijad. Argo Liik ja Marek Vetik juhendasid aga show-ja tänavatantsude žanri valinute väge.

Töötoad olid intensiivsed ja tantsurohked. Kõikide osalejate kirjeldamiseks sai ühisnimetajana kasutada väljendeid säravad silmad ja õhetavad põsed.

Tantsupäeva lõpuks selgusid ka tantsijad, kes koreograafidele nii palju silma jäid, et nad välja valitud said. Nemad pääsevad nüüd osalema augustis toimuvale Koolitantsu suvelaagrisse, kus valmistatakse ette suur Koolitantsu lõpulavastus, mis sügisel Eesti tuurile läheb. :)


Tantsijad, kes valiti välja Haapsalu tantsupäevalt, on:

VABATANTSU ŽANRIS


EMMA KAUPS
JUHENDAJA TIINA KAEV, TIINA TANTSUSTUUDIO, 7.-9.KLASS

Emma on väga kindlameelne ja sihikindel tantsija. Tal on väga hea liikumiskeel ning Emmat tantsimas vaadata on lihtsalt ilus!


MARLEEN RANDPERE
JUHENDAJA MAIRI GROSSFELDT, T-STUUDIO, 10.-12.KLASS


Marleeni iseloomustavad sõnad rõõmsameelsus, metsik, energia, lõbusus. Sellisest kombinatsioonist sünnib liikudes midagi erilist!



SHOW- JA TÄNAVATANTSU ŽANRIS


MARLEEN ARUMÄE
JUHENDAJA TIINA-RIIN UULMA, SACHE TANTSUTÜDRUKUD, 10.-12.KLASS

Marleen on väga hea liikumisega – tema liikumiskeelt iseloomustab täpsus ja teravus. Kui Marleen koreograafia selgeks saab, on tulemuseks särav esitus. Marleenil on väga suur potentsiaal.


SASKIA LAITAMM
JUHENDAJA MAIRI GROSSFELDT, T-STUUDIO, 10.-12.KLASS

Saskia omandab materjali imekiiresti ning tema esitus on puhas ja ilus. Saskia on mõttega asja juures esimesest minutist viimase minutini!




PALJU PALJU PALJU ÕNNE KÕIGILE EDASIPÄÄSEJATELE!!!


 
Haapsalu tantsupäeva nautisid ühtemoodi nii tantsijad, juhendajad kui koreograafid. Rõõmu koos tantsimisest jätkub kohe pikemaks!
Koolitants tänab kõiki, kes Haapsalu tantsupäevast osa võtsid!
Suur aitäh teile!
Tantsigem koos edasi!



Kommentaarid

Populaarsed postitused