Jõhvi tantsupäev: Edasipääsenud tantsijad

07.märtsil vallutasid noored Jõhvi kontserdimaja, et Koolitants 2015 Jõhvi tantsupäeval end proovile panna. Uudistama, kuidas teised tantsivad ja mida Koolitantsu koreograafid töötubades õpetavad, tuli pea 90 noort. Tantsurõõmu jagus seinast seina ja maast laeni!

Tuomo Railo käe all said täiesti uudse kogemuse võrra rikkamaks tantsijad, kes valisid vabatantsu žanri. Seili Loorits-Kämbre käe all lõid uut moodi särama estraaditantsu žanri valinud noored. Argo Liik tõstis aga täiesti uuele tasemele show-ja tänavatantsude žanris osalejad.

Koreograafid tantsijatele armu ei andnud. Päeva jooksul tuli selgeks saada kõik koreograafide poolt õpetatu ja ega see lihtne polnud. Sellele vaatamata noorte silmad särasid ning isegi päeva lõppedes ei olnud kuskilt paista väsimuse märke.

Et aga tantsurõõmu jagamise kõrval on tegemist ikkagi ka võistlusega, on nüüd tagumine aeg kõva häälega välja hüüda need tantsijad, kes jäid koreograafidele nii palju silma, et nad said edasi Koolitantsu suvelaagrisse, kus valmistatakse ette suur Koolitantsu tantsulavastus, millega Eesti tuurile minnakse.

Tantsijad, kes said edasi Jõhvi tantsupäevalt on:

VABATANTSU ŽANRIS

MARIANN ONKEL
JUHENDAJA NATALIE NEIGLA, KUNDA ÜG LIIKUMISRÜHM, 7.-9.KLASS

Mariannis peitub ürgset energiat. Tema liikumiskeel on veidi metsik ja rabe. Mariann ei karda endas peituvat paljastada ning ei püüa oma liikumist ilustada. Tema toores ja puhas energia jääb juba kaugelt silma. Lisaks sellele on Mariann ka tehniliselt väga heal tasemel.

MARIA NIKOLAJEVA
JUHENDAJA KRISTINA ZIBINOVA, JÕHVI KULTUURI-JA HUVIKESKUS, 10.-12.KLASS

Tegemist on väga väljendusrikka tantsijaga, kes pöörab tähelepanu ka detailidele. Maria liikumiskeel on vaba ja sarmikas. Maria liikumine on hästi mõtestatud ning ta suudab väga lihtsate liigutustega anda edasi väga keerulisi emotsioone.


ESTRAADITANTSU ŽANRIS

ARINA KOTOVA
JUHENDAJA NADEŽDA SUTÕRINA, VARJUD, 4.-6.KLASS

Arina on väga täpse liikumiskeelega tantsija. Ta toob selgelt välja iga detaili ja fikseerib iga poosi. Arina on väga keskendunud ja püüdlik tantsija. Tal on tohutu tahtejõud. Hinnaalandust ta endale ei tee – kõik peab hästi välja tulema. Ja tulebki!

MERILIN KRUBERG
JUHENDAJA NADEŽDA SUTÕRINA, VARJUD, 4.-6.KLASS

Merilin on hästi julge tantsija. Ta on avatud ja aktiivne. Merilin kontrollib hästi oma keha ning on hea koordinatsiooniga. Merilin ei tee ühtegi liigutust niisama- kui ei saa aru, küsib miks ja kuidas. Lisaks kõigele haarab Merilin koreograafiat lennult ja õpib väga kiiresti.

VALERIJA SMIRNOVA
JUHENDAJA NADEŽDA SUTÕRINA, VARJUD, 4.-6.KLASS

Valerial on tohutu lavašarm. Ta oskab olla laval ja tunneb end seal nagu kala vees. Valeria liikumiskeel on vaba ja avatud ning temas peitub estraadile omane särav isikupära.


SHOW-JA TÄNAVATANTSU ŽANRIS

ALINA KUKUSHKINA
JUHENDAJA MARIA POPOVA, TANTSUSTUUDIO STEP UP, 7.-9.KLASS

Alina on tagasihoidlik tantsija, kes kontrollib hästi oma keha. Tema liikumine on mõtestatud ning mitte ükski liigutus pole juhuslik. Alina ei tükkinud kuidagi esile, kuid tõusis esile oma suurepärase sooritusega. Tegemist on tohutu potentsiaaliga tantsijaga.

LEONID ZAVALIN
JUHENDAJA MARIA POPOVA, TANTSUSTUUDIO STEP UP, 10.-12.KLASS

Leonid on tantsija, kes oskab hästi liikuda. Ta kontrollib oma keha. Leonid teab mida, miks ja kuidas teha. Enesekindlust jätkub noormehel küll ja veel ning temas on potentsiaali saada väga heaks tantsijaks.



PALJU PALJU PALJU ÕNNE KÕIGILE EDASIPÄÄSEJATELE!!!



Jõhvi tantsupäeva nautisid ühtemoodi nii tantsijad, juhendajad kui koreograafid. Rõõmu koos tantsimisest jätkub kohe pikemaks!
Koolitants tänab kõiki, kes Jõhvi tantsupäevast osa võtsid!
Suur aitäh teile!
Tantsigem koos edasi!





Kommentaarid

Populaarsed postitused