Pärnu tantsupäev: edasipääsejad!


Möödunud laupäeval vallutasid koolitantsijad Pärnu, et tantsida, tantsida ja veelkord tantsida. Pärnu maakondlikul tantsupäeval tundsid tantsust rõõmu ligi 50 noort, kes täitsid Pärnu Sütevaka Humanitaargümnaasiumi ja MyFitness Pärnu tohutu tantsuenergiaga.

Pärnu tantsupäeval osalejad omandasid uusi oskusi vabatantsu töötoas, mida juhendas Laura Kvelstein ja show- ja tänavatantsude töötoas, mida juhendas Argo Liik. Ei teagi, kes rohkem rahul teineteisega olid, kas koreograafid tantsijatega või tantsijad koreograafidega. Naeratused olid kõigil igaljuhul õhtuni näol.

Töötubades on küll ilmatu tore, kuid ega sinna nalja tegema tulda. Tantsijad tulevad näitama, mida nemad oskavad, vaatama, mida teised oskavad, õppima, mida koreograafid õpetavad. Higimull otsa ees pannakse ennast igati proovile ja antakse endast parim. See jääb ka koreograafidele silma ja nii valivadki koreograafid osalejate seast välja need õnnelikud, kes pääsevad suvel toimuvasse Koolitantsu suvelaagrisse, kus valmistatakse ette sügisel mööda Eestit tuuritama hakkav Koolitantsu tantsulavastus.


Teie ees on tantsijad, kes pääsesid edasi Pärnu maakondlikult tantsupäevalt:


VABATANTSU ŽANRIS

JAANA JURTŠENKOVA
JUHENDAJA HELEN SOLOVJEV, TANTSULINE LAVAKUNST, 7.-9.KLASS

Jaana on hästi keskendunud tantsija. Ta mõtleb kogu tanstuprotsessi jooksul kaasa, midagi ei juhtu niisama! Jaana otsib ka erinevad viise, kuidas liikumismustreid uutmoodi esitada.

KARIN ALLIK
JUHENDAJA LEMBE LEMMIKSOO, GABRIELE MOE- JA TANTSUKOOL, 10.-12.KLASS

Karin on väga hea kehalise liikumisega. Karini liikumiskeel on siiras ja loomulik ning lisaks on Karinil ka hea emotsionaalne eneseväljendusoskus.


SHOW-TÄNAVATANTSUDE ŽANRIS

KERTU KASEMETS
JUHENDAJA LEMBE LEMMIKSOO, GABRIELE MOE- JA TANTSUKOOL, 7.-9.KLASS

Kertu jäi kohe hommikul silma. Kertul on väga hea kehaplastika ning teda on hea tantsimas vaadata! Kertul on hästi suur potentsiaal!




PALJU PALJU PALJU ÕNNE KÕIGILE EDASIPÄÄSEJATELE!!!


Pärnu tantsupäeva nautisid ühtemoodi nii tantsijad, juhendajad kui koreograafid. Rõõmu koos tantsimisest jätkub kohe pikemaks!
Koolitants tänab kõiki, kes Pärnu tantsupäevast osa võtsid!
Suur aitäh teile!
Tantsigem koos edasi!



Kommentaarid

Populaarsed postitused