Valga tantsupäev: edasipääsejad!

Möödunud laupäeval tantsisid koolitantsijad Valgas! Valga maakondlikul tantsupäeval osalenud tantsijate tantsurõõm pani silmad särama nii inimestel nii Valgas kui Valkas! :) Valga tantsupäevast võttis osa ligi 50 noort tantsijat, kes olid valinud vabatantsu ja show-ja tänavatantsude žanri. Laura Kvelsteini ja Marek Vetiku käe all õppisid noored tantsijad selgeks uued tantsuliigutused ning jagasid omavahel kogemusi!

Tantsupäeva lõpuks selgusid ka need tantsijad, kes valiti osalema augustikuus toimuvasse Koolitantsu suvelaagrisse, kus valmistatakse ette sügisel mööda Eestit tuuritama hakkav suur Koolitantsu lavastus. Valga tantsupäeval osalenud tantsjate tase oli ühtalselt kõrge ning valiku tegemine seegi kord ääretult keeruline. Peale pikka arutelu ja mitmekordset üleküsimist, kas ikka kuidagi ei saaks kõiki lavastuse võtta, tegid koreograafid oma valiku.

Tantsijad, kes pääsesid edasi Valga tantsupäevalt on:  


VABATANTSU ŽANRIS


GRETE SIRGE
JUHENDAJA CAROLIN ARNOLD, TANTSUKOOL CIARA, 10.-12.KLASS

Grete tunnetab hästi koreograafiat ja kontrollib hästi oma keha. Ta on suure sisseelamisvõimega – ta võtab kõik endasse ja tantsib endast välja.
 
KARMEN MÕTS
JUHENDAJA KERLI VESSIN, TANTSUKLUBI HOP, 7.-9.KLASS

Karmen on hästi graatsiline tantsija. Tema kehakeel ja väljendusviis on pehme, voolav ja sujuv. Karmen jääb silma.
 
MERIT MÄEKALLE
JUHENDAJA ULVI RIITSALU, TANTSUSTUUDIO LYS, 4.-6.KLASS

Merit on hästi ärksa meelega tantsija. Ta märkab detaile ning on igas hetkes 100% kohal.
 


SHOW- JA TÄNAVATANTSUDE ŽANRIS


NADEŽDA PARMENENKOVA
JUHENDAJA UGIS RACENIS, KLAIM, 10.-12.KLASS

Nadežda on väga hea liikumiskeelega tantsija. Ta ei anna alla, vaid püüab ja proovib seni, kuni tuleb välja täpselt nii, nagu peab. Nadežda ei jää kinni vaid tehniliste tantsusammude ära õppimisse, vaid püüab ka tervikut – kuidas kogu olemusega tantsu edasi anda.
 

PALJU PALJU PALJU ÕNNE EDASIPÄÄSEJATELE!!!

KUMMARDUS JA TÄNU KÕIKIDELE TEISTELE SUUREPÄRASTELE TANTSIJATELE!!!



Valga tantsupäeva nautisid ühtemoodi nii tantsijad, juhendajad kui koreograafid. Rõõmu koos tantsimisest jätkub kohe pikemaks!
Koolitants tänab kõiki, kes Valga tantsupäevast osa võtsid!
Suur aitäh teile!
Tantsigem koos edasi! 

Kommentaarid

Populaarsed postitused