Tantsuhullus! Koolitantsul!

Eelmisel reedel avaldati TV 3 Play-s esimene "Tantsuhulluse" saade. "Tantsuhullus" on tantsuvõistlussaade, mille käigus selgitatakse välja, kes on Eestimaa parim noor tantsija! Just täpselt nii: tantsuvõistlussaade, mille käigus selgitatakse välja, kes on Eestimaa parim noor tantsija!


NB! Treileri nägemiseks peab osades brauserites ülevaatama brauseri turvalisuse seaded.


Kas Sul on esimene osa vaadatud? Kui ei, siis mine ruttu TV3 Play lehele ja otsi "Tantsuhullus" üles! 

Sellises formaadis tantsuvõistlussaadet tehakse Eestis esmakordselt. Kuidas see saade sünnib ja kuidas on see seotud Koolitantsuga? 

Et saate formaat haakub mõneti Koolitantsu tänavuse formaadiga - fookuses on tantsijad, siis otsustas Koolitants sellele vahvale saatele õla alla panna. 

Koolitantsu meeskonnajuhi Raido Bergsteini sõnul on Koolitants ja "Tantsuhullus" omavahel seotud, kuid ometigi veidi erinevad: "Telemeeskond jälgib-salvestab Koolitantsu tegemisi kõikidel maakondlikel tantsupäevadel. "Tantsuhullus" on kirsiks selleaastase Koolitantsu peal. Tantsijatel on võimalik enne Koolitantsu lõpulavastuse proove ja tuuri ennast oma loovus ning esinemisjulgus suure auditooriumi ees tõeliselt proovile panna."

Kõik Koolitantsu tantsupäevadelt edasipääsenud tantsijad vanuseastmetes 7.-9.klass ja 10.-12. klass pääsevad automaatselt Koolitantsu suvelaagri ja lõpulavastuse kõrval ka "Tantsuhulluse" poolfinaali, kus nad võistlevad koha eest finaalis. 

"Tantsuhulluse" poolfinaalid ja finaal toimub juunis Tallinki kruiisilaeval Viktoria! Ühe unustamatu Rootsi meresõidu jooksul pannakse tantsijad igakülgselt proovile ning sellest tantsulahingust väljub võitjana vaid üks! :)

Lisaks Koolitantsu tantsupäevadelt edasipääsejatele valib aga "Tantsuhulluse" meeskond "Tantsuhulluse" saatesse ka ise tantsupäevade jooksul silmajäänud tantsijaid. Neid pärjatakse Tantsuhulluse eripreemiaga. Tantsusaate produtsendi Sven Soiveri sõnul on eripreemia väljastamiseks mitu põhjust. "Saate formaat näeb ette kindlat arvu osalisi - poolfinaalis olevad ülesanded eeldavad ühel juhul gruppide moodustamist ja konkurents on aus, kui moodustuvad grupid on ühesuurused. Tantsuhulluse eripreemiatega me seda arvu õiges suuruses hoiamegi. Lisaks kasutame võimalust trügida koreograafide töömaale ning valime saatesse ka neid tantsijaid, kes meile proovipäeval või laval on silma jäänud," kirjeldas Sven Tantsuhulluse eripreemiate väljastamise tagamaid. Sven lisas, et enamasti on "Tantsuhulluse" meeskonna valitud tantsijate numbrid kattunud Koolitantsu koreograafide poolt esile tõstetud tantsijate numbritega. "Kui me preemiate väljaandmisel valikuid võrdleme, tõdeme tihti, et meil pole midagi lisada - valik on sama, " nentis Sven.  

Nii Koolitantsu meeskond kui "Tantsuhulluse" meeskond nendivad aga ühiselt, et tegelikult tahaks välja valida palju palju rohkem tantsijaid, kui võimalik. Häid tantsijaid on lihtsalt niivõrd palju! Kahjuks aga tuleb lihtsalt kuskilt see piir tõmmata.

Meil on väga suur rõõm välja tuua tantsijadkes märtsikuus toimunud tantsupäevade jooksul on lisaks edasipääsejatele vanuseastmetes 7.-9.klass ja 10.-12.klass, endale kindlustanud koha "Tantsuhulluse" poolfinaalis "Tantsuhulluse" eripreemiaga. Need tantsijad on:




AMANDA HERMIINE KÜNNAPAS
JUHENDAJA LIISA LAINE, E.T.A. TANTSUKOOL

ANETTE KARP
JUHENDAJA LIISA LAINE, E.T.A. TANTSUKOOL

GETLIN VAIN
JUHENDAJA LIISA LAINE, E.T.A. TANTSUKOOL

GRETE LEHEMAA
JUHENDAJA MAIRI GROSSFELDT, T-STUUDIO

KARIN PISA
JUHENDAJA MAIGI TAELMA, KÄINA HUVI-JA KULTUURIKESKUS

KAROLIINA VOLDEK
JUHENDAJA LIISA LAINE, E.T.A. TANTSUKOOL

MARII HELENA KEERIG
JUHENDAJA LIISA LAINE, E.T.A. TANTSUKOOL

SAARA KATTEL
JUHENDAJA TIINA KAEV, TIINA TANTSUSTUUDIO

VIVIAN LOORENTS
JUHENDAJA MARIS LAEV, WE DANCE TANTSUSTUUDIO



Aprillikuus toimunud tantsupäevadelt "Tantsuhulluse" saatesse "Tantsuhulluse" eripreemiaga pääsenud tantsijad toome eraldi välja kohe peale kõikide aprillikuu tantsupäevade toimumist. 
 
Uuri ja vaata kindlasti lisa "Tantsuhulluse" Facebooki lehelt ning jälgi TV3 Play-d, kus igal reedel avaldatakse "Tantsuhulluse" uus osa!




Mine ja vaata nüüd ruttu esimene osa ka ära! ;)

Kommentaarid

Populaarsed postitused