Koolitantsu Kompanii uuslavastused "Ma pole idioot" & "Ärka üles"


MIS?
Oktoobri alguses tantsivad pea viiskümmend noort tantsijat oma Eestist. Nad on emotsionaalsed, naljakad, higised ja teistsugused. Nad on läbi käinud huvitava ja äreva teekonna kevadel toimunud konkurssidest ja suvisest prooviperioodist otse sügisestesse etendustesse. Nad on kõvasti pingutanud ja nendega on oma armastust ja energiat jaganud neli koreograafi. On olnud hetki, kus senised oskused on tulnud kõrvale jätta ning vaid loetud päevadega omandada uued. Kuid kokkuvõttes pole ükski lihasvalu oluline. Oluline on, et Eesti on täpselt sama hoitud, kui ägedad on meie noored. Ja Eesti rokib 100ga.

KES?

Koolitantsu Kompanii on üle-eestiline noorte tantsukompanii. Kompanii eesmärgiks on kokku tuua erinevates tantsukoolides õppivad andekad tantsijad, pakkuda neile võimalust tutvuda tantsukunstniku elukutsega ning luua koostöös tunnustatud koreograafidega publikut puudutavaid tantsulavastusi. Koolitantsule iseloomulikult on Koolitantsu Kompanii tantsulavastused erinevates tantsužanrites.

TANTSULAVASTUSTEST TÄPSEMALT

"MA POLE IDIOOT"

Koolitantsu Kompanii üheksanda lennu (#koko9) lavastus kaasaegse tantsu žanris.

Koreograafid: Ruslan Stepanov, Karoline Suhhov
Helikujundaja: Artyom Astrov
Valguskujundaja: Priidu Adlas

Tantsivad: Anna Deil (ETA Tantsukool), Jane Pärn (Rapla Tantsustuudio), Arabella Kruuse (Tantsuklubi HOP), Katriina Emilia Forssten (ETA Tantsukool), Pauline Ööpik (Shaté Tantsukool), Katharine Anite Pällo (ETA Tantsukool), Trino Arras (ETA Tantsukool), Maria Schotter (Carolina tantsustuudio), Michelle Lukken (Error Tantsukool), Liisa Maria Tischler (ETA Tantsukool), Anni Olm (ETA Tantsukool), Merit Mäekalle (Tantsuklubi HOP), Lilian Mõttus (MEIE STUUDIO), Romi Leen Niimann (ETA Tantsukool), Helena Tammsaar (ETA Tantsukool), Karmen Zeiger (MEIE STUUDIO), Anette Vijar (MEIE STUUDIO), Emma Lumi (Rapla Tantsustuudio), Carolyn Vool (ETA Tantsukool), Lisbet Neering (Viljandi Jakobsoni Kooli balletistuudio), Kai-Riin Tomera, Mona Lene Maanurm (ETA Tantsukool).

Koreograaf Ruslan Stepanov (kaas)loob Koolitantsu Kompaniile juba neljandat lavastust. Kui ta Koolitantsul ei ole, on Ruslan vabakutseline tantsukunstnik, kes on töötanud erinevates tantsužanrites kaasaegsest tantsust balletini nii Eestis, Saksamaal kui ka mujal. Õpetamas saab teda peamiselt näha TÜ Viljandi Kultuuriakadeemias. Koreograaf Karoline Suhhov paneb lapsi ja noori tantsima Tallinnast Pärnuni ja Haapsalust Viljandini, töötades nii T-stuudios, ETA Tantsukoolis kui ka mujal. Kui ta parasjagu ei õpeta, siis loob vabakutselise tantsukunstnikuna tantsulavastusi.


"ÄRKA ÜLES"
Koolitantsu Kompanii kümnenda lennu (#koko10) lavastus tänava- ja showtantsu žanrites.

Koreograafid: Maarja Pruuli, Kadi Aare
Valguskujundaja: Priidu Adlas
Helikujundaja: Kadi Aare

Tantsivad: Madli Utt (Tähtvere Tantsukeskus), Marilin Pajumägi (Minu Tantsukool), Kerli Ilves (Tähtvere Tantsukeskus), Kristiina Tideman (Tähtvere Tantsukeskus), Fiona Kaldmaa (JJ-Street Tantsukool), Mirlen Liiv (Error Tantsukool), Eike Engelbrecht (Tantsuklubi HOP), Mirjam Kivimäe (MEIE STUUDIO), Ranno Kähr (RN Stuudio), Evelyn Unt (KT Stuudio), Aade-Maria Kalson (Tähtvere Tantsukeskus), Elina Tall (Tähtvere Tantsukeskus), Helene Mander (TantsuGeen), Darja Raud (Error Tantsukool), Triin Joon (Carolina Tantsustuudio), Kadri Liis Laas (Tähtvere Tantsukeskus), Diana -Marlen Rüütelmaa (Carolina Tantsustuudio), Miriam Plaamus (KT Stuudio), Selinda Särev (Tähtvere Tantsukeskus), Klarita-Carmen Prokopjeva (Rapla Tantsustuudio), Elisabeth Keizars (ETA Tantsukool), Getter Miida Kask (MEIE STUUDIO), Meribel Aruväli (Tähtvere Tantsukeskus), Kevin Loorits (MEIE STUUDIO), Mihkel Karus (Error Tantsukool).

Koreograaf Maarja Pruuli tantsitab noori oma kodulinnas Tartus, Tähtvere Tantsukeskuses. Ja nende Tartu noortega on ta juba palju suuri tegusid korda saatnud nii Koolitantsul kui ka paljudel teistel festivalidel. Koreograaf Kadi Aare on töeline tänavatantsu-äss. Oma tantsuteed alustas ta rahvatantsu juurest. Täna aga õpetab peamiselt house-tantsu DanceActis.


KUS?

Koolitantsu Kompanii üheksanda ja kümnenda lennu lavastused "Ma pole idioot" & "Ärka üles" etenduvad
7. oktoobril 2018 kell 17 Vaba Laval Tallinnas
13. oktoobril kell 19 Võru Kandles
14. oktoobril kell 17 ERMi teatrisaalis Tartus (sissepääs B osast)

KOHTUMISENI TEATRISAALIDES! 

Kommentaarid

Populaarsed postitused