Festival Koolitants 2015 esitleb: Koolitantsu Kompanii "Esimene lend"



Festival Koolitants 2015 esitleb:

Koolitantsu Kompanii
„Esimene lend“






Lavastuse "Esimene lend" etendus Tartus, 03.10.2015.
Lavastusest tegi otseülekande TV 3 Play.
Lavastusele eelnevad külalisesinejate etteasted, lavastus algab 28:45.
Lavastuse salvestus on järelvaadatav ka veebilehel tv3play.ee.



Koolis veedame me väga pika aja oma elust. On see nüüd selja taga või alles poole peal? Igatahes sain ma targemaks – asjad juhtuvad ja neil hetkedel tahaks kuuluda teiste endasarnaste hulka, jagada seda kõike! Minu inimesed, suureks kasvamise hetk, üksteise nägemine, tähelepanemine… ja olla indiviid! Kõikidel on õigus olla ja ennast kuuldavaks teha ning viia oma unistused sinna päris kõrgele.

Laval on värskusest ja energiast pakatav Koolitantsu Kompanii debüütlavastus „Esimene lend“, mis on kuuekümne nelja julge, särava ja ambitsioonika tantsija suur samm suurtele lavadele.

Koolitantsu Kompaniis tantsivad noored D.R.E.A.M. Studiost, Daigo Dance’ist, Eesti Tantsuagentuuri Tantsukoolist, Face Tantsu- ja Moekoolist, Gabriele Moe- ja Tantsukoolist, Iisaku Kunstide Koolist, Jõgeva Muusikakoolist, Jõhvi Kultuuri- ja Huvikeskusest, Kati Tantsustuudiost, Klaim’ist, Korellonist, Kunda Ühisgümnaasiumi liikumisrühmast, Meie Stuudiost, Mikka’st, Modusest, Nõmme Noortemaja liikumisrühmast, Petsikatest, Rõõmurattast, Shaté Tantsukoolist, S-Stuudiost, Tantsugeenist, Tantsuklubist HOP, Tantsukoolist Ciara, Tantsukoolikatest, stuudiost Tantsuline Lavakunst, Tantsuseltsist Pärliine, Tantsustuudiost Lys, Tiina Tantsustuudiost, T-Stuudiost, Tähtvere Tantsukeskusest, TÜ ASK- Defitsiidist, Varjudest, VK Janikast jm.

Lavastuse koreograafia lõid üheskoos Festivali Koolitants 2015 maakondlike tantsupäevade koreograafid Argo Liik (show- ja tänavatantsud), Olga Privis (estraaditantsud), Tuomo Railo (vabatantsud) ja Liisa Laine (Eesti-teemalised tantsud).

Etendused toimusid 27.09 Salme Kultuurikeskuses, 2.10 Jõhvi Kontserdimajas, 3.10 Teater Vanemuine suures majas.

Koreograafid: Argo Liik, Olga Privis, Liisa Laine, Tuomo Railo
Valguskujundus: Priidu Adlas (Vaba Lava)
Helilooja: Markus Robam



MAANI KUMMARDUS KÕIGILE!

TANTSIME KOOS!

Kommentaarid

Populaarsed postitused