Koolitants 2018 kutsub: Koolitantsu Kompanii ja Tantsuhullus

23.02.2018 algab registreerimine Koolitantsu Kompanii ja Tantsuhulluse konkursile! 


Koolitants 2018 kutsub:



KEDA? 
Noori tantsijaid vanuses 12 – 22.

MILLAL? 
17.ja 18.märtsil Tallinnas, Eesti Tantsuagentuuris ning 24.ja 25.märtsil Tartus, Tähtvere Tantsukeskuses.

KUHU?
Koolitantsu Kompanii üheksandasse ja kümnendasse lendu ning TV6 televõistlusesse „Tantsuhullus“.

KES JUHENDAVAD?
Koolitantsu Kompanii üheksanda lennu koreograafid on vabatantsu žanris Ruslan Stepanov ja Karoline Suhhov ning show/tänavatantsu žanris Maarja Pruuli ja Kadi Aare.

MILLAL TEADA SAAN?
„Tantsuhulluse“ finalistid kuulutame välja konkursipäeva lõpul. Koolitantsu Kompanii tantsijad selguvad hiljemalt 10.aprilliks.

GRAAFIKUD? 
„Tantsuhulluse“ saate aja avaldame märtsi alguses. Koolitantsu Kompanii suvekooli ja etenduste ajad kinnitame 10.aprilliks. Lisainfot leiad Koolitantsu kodulehelt, sotsiaalmeedia kanalitest ja saad küsida koolitants@koolitants.ee

MIDA MA TEGEMA PEAN?
Alates 23.veebruarist saad end registreerida sobivas vanuseastmes ja linnas osalema. Selleks on avatud www.koolitants.ee eraldi registreerimisleht konkursitele. Jälgi, et registreerumine nii Tallinnas kui ka Tartus lõpeb toimumise nädala neljapäeval! Konkursid toimuvad kõikidel päevadel kell 12 – 17. Kaasa võta treeningriietus ja hea tuju. Loomulikult valmisolek tantsida terve päev koos andekate ja toredate noorte tantsijatega ning vingete koreograafidega.

MIS SEE MAKSAB?
Registreerimistasu on 12 eurot ühe tantsija osavõtu kohta ühel konkursipäeval. Registreerimistasu tuleb üle kanda SA Eesti Tantsuagentuur arveldusarvele peale registreerimise kinnitamist andmebaasis koos selgitusega: tantsija nimi / konkursil osalemine.
 
Loe www.koolitants.ee ka konkursite reglementi!

#koko9 #koko10 #tantsuhullus #koolitants #EV100kingitus



Kommentaarid

Populaarsed postitused