5 nippi, kuidas Koolitantsule registreerumine valutult üle elada



Stardipauk on kõlanud ja käima on läinud registreerumine Koolitants 2016 festivalile. Kiiremad on juba asunud registreerima, ent harjumuspäraselt on seegi kord Koolitantsu reglemendis tehtud üksjagu muudatusi. =)


Koolitantsu festivalile registreerumine toimub tänavu kahes etapis:

* omaloominguliste tantsude registreerimine toimub 23.11.2015 - 20.12.2015

* töötubadesse (Koolitantsu Kompanii) registreerimine toimub 11.01.2016 - 07.02.2016


Et festival toimub tänavu suuremalt kui kunagi varem, siis on reglemendis küll ja veel aspekte, millele tähelepanu pöörata. Seega tuletame siinkohal meelde nipid, kuidas registreerimisprotsess sujuvalt ja kiirelt läbi teha:


1. Võta registreerimiseks aega

Varu aega, et registreerimisega tegeleda ja sellele keskenduda. Ideaalne oleks suur zen hetk arvuti taga, mõnusa muusika ja oma lemmik tee- või kohvitassiga. Alternatiivina sobib ka olukord, kus ei pea tegelema ühe-aegselt kolme või enama tulekahju kustutamisega. Registreerimiseks aja varumine annab Sulle võimaluse rahulikult registreerimise aluseks olevasse reglementi süveneda, mis ongi juba nipp number kaks.

2. Süvene Koolitantsu reglementi

Enne, kui asud siira ja sügava entusiasmiga kõiki, keda tunned Koolitantsule registreerima, loe läbi Koolitantsu reglement. Rahulikult, võib-olla isegi kaks või kolm korda. Pigem kolm. Sel aastal on taaskord Koolitantsu üksjagu muudatusi tehtud ning on lausa hädavajalik nende kõigiga kursis olla. Reglement on kättesaadav Koolitants 2016 kodulehel www.koolitants.ee (info - reglement).

3. Tea, keda ja kuhu Sa registreerid

Ehkki oleks tore, kui kõik inimesed saaksid Koolitantsul osaleda, on siiski seatud mõned piirangud. Näiteks vanusega seotud piirangud. Seega, enne kui asud registreerima, kontrolli, et kõik, keda Sa registreerid, vastaksid reglemendis toodud tingimustele. Sama läbimõeldud peab olema ka tantsukategooria valik. =) Nutikas oleks ilmselt koostada väike nimekiri registreeritavatest tantsijatest ja tantsudest wordi dokumenti. Siis saab sujuvalt ka kleebi-lõika meetodit kasutada ja seeläbi ehk trükikuraditki tüssata.

4. Varu kannatlikkust

Koolitants on suur asi. Igas mõttes. Sinuga samal ajal registreerib festivalile potentsiaalselt veel kümneid… sadu… võib-olla isegi tuhandeid inimesi. Me elame tehnikasajandil, mis tähendab, et me peame olema valmis ilmselgeks - kõige kriitilisemal hetkel jookseb server kindlasti kokku, elekter kaob, arvuti emaplaat põleb läbi ja me peame KÕIKE otsast alustama. Nii umbes kümme korda. Ole ettenägelik ja valmista ennast selleks ette: võib-olla tassi asemel kannutäis kohvi või teed? Mõned võileivad ja lemmikraamat, juhuks kui server pikemaks ajaks otsustab puhkuse võtta?

5. Püsi positiivne ja säilita huumorimeel

Mõni puruks visatud taldrik ja väike krõbe sõna võib aeg-ajalt tõesti pingeid leevendada, ent hoopis tõhusamalt toimib positiivne meelelaad ning väike nali. Võib-olla tasuks isegi mõni anekdoot süngeks hetkeks varuda, selle asemel, et kellegi või millegi peal end välja elada. Huumor on suurem kui elu. =)


Kui saatus on otsustanud Sinu teele veeretada kõikvõimalikud takistused: Sa oled sunnitud registreerima viimase päeva viimastel tundidel, tegeledes samal ajal veel nelja-viie asjaga, arvuti teeb vahepeal kolm restarti ja interneti ühendus püsib ausõna peal, siis tea, et Koolitantsu meeskond on Sinuga!

Koolitantsu meeskond on Sulle nõuga abiks kogu registreerimisperioodi. Mitte just 24/7, aga hätta kedagi ei jäeta! Me hoiame Sulle pöialt ja usume, et Sa saad kõik muretult ja edukalt registreeritud.

Kohtumiseni Koolitantsul!


Kommentaarid

Populaarsed postitused